Spindlar

Jag har ett stort problem. Spindlarna tar över min källare. Egentligen skulle jag inte bry mig så mycket om deras invandring om det inte vore för att det är där jag duschar. Spindlarna och jag har nu hamnat i krig. Spindlarna vill av någon ondsint anledning överfalla mig när jag vill utföra mina hygieniska dusch behov.

En gång dödade jag tre när jag stod i duchen. Jag ska bekänna mordvapnet här och nu: Bastu spade och vatten strålar. Jag skulle inte vilja rekomendera dessa vapen eftersom det blir lite stökigt efteråt. Benen sitter liksom kvar på väggen.

Spindlarnas basläger där de lägger upp sin krigsstrategi har jag lyckats lokalisera. Det är hålet i väggen där vatten rören går upp. För att förtydliga exakt var det är så ska jag säga: ca: 3dm från ens huvud när man duschar.

Jag är rädd för att duscha och mina föräldrar tar inte mitt problem på alvar. Jag är trött på att rengöra mig i ständig rädsla.

Därför har jag lagt upp krigsstrategier mot spindlarna:

- Förstöra deras nät så att deras återkomst kan noteras vid första tecken av nät.
- Låta de som är i garaget leva för att de ska lära sig att stannar man där så får man leva och är man i närheten av duchen dör man. Jag tänker mig att de enstaka överlevarna av mina attacker tar sig dit och berättar för alla andra spindlar att de helt enkelt kan ge upp och leva i garaget.
- Lära mamma att man inte kan mesa sig med spindlarna och bära ut dem.
- Lära pappa att de inte alls är snälla.
- Undervisa hunden om att det är okej att äta spindlar när den är lite större och inte kan bli äten av de monster som bor i källaren.
- DÖDA DEM!


Namn svårigheter


Nästa vecka kommer vår doggie. Just nu verkar det som att den kommer få heta Felix. Jag vet exeptionellt fantasifullt. Olivia försökte hjälpa mig komma på nåt bra och föreslog: Bernt. Tyvärr fungerar ju inte det eftersom det är min morfars namn. Jag och pappa gillade namnet Gert men tyvärr är det ett namn med en stavelse och inte två.

Problemet är att hitta ett namn som är lagom komiskt men inte för fult heller. Stackarn kanske får det seriösa namnet Felix. Jag får se om min mamma brainstormaren kommer på nåt bra. Min mamma är väldigt smart hon har kommit på att vi kan låta hunden ha vår kanin Olivers gamla mat skål. Det enda problemet som jag ser med det är dock att det råkar stå "Rabbit" på den. Men, men en hund kan inte läsa.

Jag borde kanske fundera över namnen Bongtster, Ploskar och PabloAstrid....

Intresting fact

Så nu har skolan börjat igen. Just nu har jag lektion i människan socialt och kulturellt. Jag tycker faktiskt att det är en väldigt intresant lektion men just nu orkar jag inte skriva så mycket mer om "min kultur". Jag 'är ju förstås en väldigt intressant människa som har mycket viktigt att förmedla till min lärare genom detta arbete men jag kände att jag var tvungen att väcka min mycket aktiva blogg till liv. 

Min kamp mot mitt internet hemma fortsätter. För två dagar sen kom mamma med påståendet att hon "fixat" det. Hon hade fel... 

RSS 2.0