Battle of the neightbors

Jag har problem med mina grannar.

Problem nummer ett är de över mig. Jag hör typ allt de gör.

Men jag uppskattar dem på samma gång. De vet inte hur mycket jag hör eftersom de bor högst upp och inte har någon över sig. Detta ger dem lite sympati. Det är ändå ganska trevligt när man lär känna dem, tex för någon månad sedan spelade de helst krigs spel, nu föredrar de bil spel.

Dessutom hur vi startat komunikation!

När de lyssnar på musik vid halv 12 - 1 på natten tar jag min golv mopp och stöter skaftet i taket. Då blir de genst dämpade. Lydnad ger dem alltså plus poäng. De är som mitt jobbig lilla husdjur!

Med grannnen i vägen börjar det dock snart krig! Idag skulle jag gå och lägga en ilsken klagan till hyresrätten i brevlådan för sånna trevligheter men upptäckte att den var bort plockad! Jag tänker viga morgondagenm åt att komma i kontakt med hyresrätten.

Jag har ännu inte vågat komma i kontakt med The Evil force eftersom jag är orolig för att de skall vara illa sinnade typer som spelar ännu högre för att  göra mig argare!

Tidigare trodde jag att "Nicklas" plötsligt börjat ha kompisar över varje dag och att de ville lyssna på musik som för hela min lägenhet att vibrera (JA HELA LÄGENHETEN!). Men sen såg jag att det stod ett annat namn på brevlådan. Jag saknar Niklas han var så mycket trevligare! Han hördes så sällan!

ÅHHH!!! LOVE, LOVE någon annan än jag fick just damp och bankade på deras dörr!!!



RSS 2.0